User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: c/control not working

  1. #1
    New Member andy101's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    dudley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default c/control not working

    hi all
    can you help
    had no c/control on my vectra cdti 19 sri 150 55plate
    have change the sencer on the c/pedal but still not working
    any throught's ?
    thanks

  2. #2
    Regular Member kentish_bloke's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sittingbourne, Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : Elite

    Engine : 1.8 VVT

    Year : 2009

    Mileage : 42800

    Default

    have you tried the fuse?

    maybe you need to pop the indicator stalk out & clean the contacts, worked with mine.

  3. #3
    New Member andy101's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    dudley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default c/control

    will try that
    many thanks

  4. #4
    New Member andy101's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    dudley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default c/control

    hi all
    c/control all working now faulty stalk
    thanks for the help to all

  5. #5
    Regular Member Torque's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Good.
    My cruise was messing up at 1 point. I was well annoyed but it ended up being a sticky cancel button lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cruise control not working
    By bigsteve3.0v6 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 9th October 2011, 21:53
  2. Cruise Control not working :(
    By Princess D in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 38
    Last Post: 14th January 2011, 16:16
  3. Cruise Control - working again!!?
    By djr69uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 30th March 2009, 19:30
  4. Cruise control not working
    By tommyk999 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 23rd March 2008, 11:13
  5. Climate control not working
    By steviemac74 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 22nd February 2008, 19:00

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •