User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: BC1 and BC2 on CD70

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default BC1 and BC2 on CD70

    Hi, I have just picked up a Vectra C 1.8 VVT with the CD70 headunit, with it having Satnav I assumed it would come complete with full computer i.e Range, MPG etc. but all I get is Timer on the BC option, I have read that the BC1 & BC2 need activating but not found any sucessful threads to say exactly how this is done or if it can be done, any help please?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Needs activating with Tech2 or an equivalent code reader.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CD70 and Aux in
    By lee gsi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 8th January 2013, 13:59
  2. Cd70 please help!!! :)
    By jones5n in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 22nd June 2011, 10:34
  3. Cd70
    By gregc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 11th November 2010, 02:32
  4. cd70
    By wstwatson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 22nd June 2009, 20:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •