User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Safeguard on display

  1. #1
    Regular Member VEC-MAN's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused Safeguard on display

    Hi, noticed that I have a safeguard on display. I have a cd30 not seen this before. Anyone ideas please

  2. #2
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    It's an alarm fault, it could be ultrasonics or it could be the power sounder have you had interior light out at all ? If not you might need codes read

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  3. #3
    Regular Member madman's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    nottm
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i get this but the alarm works fine, everything on it. maybe its because i've done the siren 'mod'.

  4. #4
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    also worth looking at your switch under the bonnet, its just above the airbox.

  5. #5
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Or the big 30 amp fuses in the boot

  6. #6
    Regular Member VEC-MAN's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi well I had the interior light out awhile back to up grade the light & install rear light. Was working fine until a few months ago. Then the interior lights stopped working a when i open the doors. I had to hot wire it as the loom was missing.they work but not on the doors. Been something I have been meaning to do, put the proper loom in. But working away and limited time at weekends. Do u think this could be the problem.

  7. #7
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Moved

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by madman View Post
    maybe its because i've done the siren 'mod'.
    Correct. That'll flag up the SAFEGUARD error message.

  9. #9
    Regular Member VEC-MAN's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bigmac View Post
    It's an alarm fault, it could be ultrasonics or it could be the power sounder have you had interior light out at all ? If not you might need codes read

    yes took it out well before this issue and been working fine well after.

  10. #10
    Regular Member VEC-MAN's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by spennny View Post
    Or the big 30 amp fuses in the boot

    checked. ok

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anyone know what a "SAFEGUARD" warning in info display means?
    By andy d in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 28th August 2016, 21:00
  2. "Check Safeguard" on Display
    By BigMan in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 19
    Last Post: 14th March 2012, 21:07
  3. Check safeguard keeps coming on display
    By DannyVecCGSi in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 10th July 2011, 20:35
  4. temp display on radio display
    By MRunMotorsport in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2010, 15:55
  5. safeguard
    By exvectra in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 11th March 2006, 18:41

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •