User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Intermediate wipers and washer jets not working

  1. #1
    West of Scotland Assistant Regional Organiser R2XPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Intermediate wipers and washer jets not working

    Hi all got this car and wipers decide to chuck it on the way home, dont work Intermediate and when on normal and fast setting goes for 10 secs then stops, checked fuses seem fine, maybe relay?

  2. #2
    Regular Member themarbleman's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    sussex
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Probably gonna be the pump,easy fix and cheap.......

  3. #3
    West of Scotland Assistant Regional Organiser R2XPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    The rear one works tho? Also the car has headlight washers they don't work but the windscreen washers did for a bit now chucked it, strange with the wipers too?

  4. #4
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    A common problem. This will explain what the cause is and also how to fix it:

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=90019

  5. #5
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You have a cdti with XP pack now dont you? Has it got AFL's? If it does'nt have afl's the bits on the front bumper are just blanks.

  6. #6
    West of Scotland Assistant Regional Organiser R2XPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Yeah it has afls

  7. #7
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Ahhhh nice one, i have just picked my vxr up and the headlight wash is'nt working either, fuse 13 under the hood might be worth giving that a check.

  8. #8
    On a Sabbatical
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    liverpool
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Uh Oh problems already ray

  9. #9
    Full Member RichM's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bracknell
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sorry to hear you're having problems already. Was it a private sale or can you take it back for them to fix?

    Rich

  10. #10
    West of Scotland Assistant Regional Organiser R2XPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hi guys just home now, left the house at 4.45 am this morn lol I'm shattered.

    I bought the car from a Toyota dealer, I have 12'month warranty, few other jiggles I have with the car too, spoke to the salesman, he's very sorry bla bla bla, I've to call my local Toyota dealer monday and let them know whats wrong and they will get it sorted no matter what's required!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. washer jets -NOT WORKING!
    By nim-nim in forum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 17th December 2011, 18:52
  2. Front wipers and washer jets question
    By sentinel_uk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 27th January 2011, 19:41
  3. window washer jets not working
    By steve-wolves in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 24th January 2011, 13:43
  4. Washer pump working not the jets
    By JACKALG1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 30th December 2010, 18:28
  5. Washer jets not working on 2.2dti
    By jazzy_2.2dti in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 29th October 2006, 08:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •