User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Mudflaps and strange fuel problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chorley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Mudflaps and strange fuel problem

    Hi guys, iv got a facelift 56 plate vectra c SRi 150 CDTi. What mudflaps do i need? And what are the vauxhall part numbers?

    I also have a strange fuel probem. If the range get down to around 30 miles and you acellerate around a corner, the car with spanner light will come on and the engine will cut out. If you turn the igntion on and off again it runs as normal.
    It doesnt do it any other time unless its low on fuel.

    Cheers,
    ben

  2. #2
    Regular Member Das's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Turdsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Lada

    Trim : Riva

    Engine : 6.0 V12

    Year : 1954

    Mileage : 567890987

    Default

    Personally I think your computer is telling lies, they can be notoriously inaccurate. Im assuming it doesn't do this when it has plenty fuel in it?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chorley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No mate, its fine when its full of fuel.

  4. #4
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    on mine.. i could do that on a straghit line.. with full tank.. (turned out to be the fuelpump and alot of other bits).. if it gets worse.. or have warranty bring it in asap.. (also think theres a field remedy for that problem)

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Chorley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Can anyone help with the mudflap part numbers for both front and rear?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem front Signum mudflaps.
    By Jekyll & Hyde in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 9th September 2012, 01:21
  2. strange problem
    By marktaylor in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 7th May 2012, 16:05
  3. Strange problem
    By kevster in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 25th January 2009, 12:59
  4. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40
  5. Strange fuel consumption problem?
    By Vectra Singh in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 4th October 2007, 15:47

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •