User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: help please car running bad spark plugs

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default help please car running bad spark plugs

    Hi can some one please help i have just changed the spark plugs on my v6 3.2l vectra c gsi and it is now running really bad, loads of smoke on initial start up no power and engine warning light on dash when acelerator pressed.
    The car was fine before new plugs fitted

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Try refitting the old plugs and see if the fault is still present.

    I take it you've put the coil packs back on properly?

    Also, did you use the correct plugs? GM/Vauxhall ones are as good as any and will be the correct ones. Also cheap as chips.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for the advice try it today. Ref double post my bad computer is a bit slow so wasnt sure if posted the first time.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yeah fixed it was a small piece of rubber that had fallen off the coil pack, it was stopping the current being passed from coil pack to plug thanks for the help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. spark plugs
    By jamiedvvt in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 24th November 2012, 16:54
  2. Help please : Can't get spark plugs out
    By Envy in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 25th July 2012, 21:56
  3. spark plugs
    By stuwtheleveller in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 27th December 2011, 23:03
  4. Best oil and spark plugs
    By Sri-chris in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 7th December 2011, 02:36
  5. 3.2 V6 spark plugs
    By Padster72 in forum Petrol Engine related
    Replies: 8
    Last Post: 10th May 2007, 17:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •