User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Vectra CID in WinCE with tomtom etc...

  1. #1
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra CID in WinCE with tomtom etc...

    As aboved, it's part of my cid project.

    Video:

    http://www.youtube.com/watch?v=35ZchzqRkm8

  2. #2
    Regular Member nokiaman1978's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    looks interesting..

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    South West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats cool!

    Can you switch the display between the Windows CE interface and the default CID output?

    Nice work mate
    Rgds
    Aidi

  4. #4
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Aidi View Post
    Can you switch the display between the Windows CE interface and the default CID output?
    Thanks, Switching is not a problem at all. There is a mini digital processing system in the cid interface. Can take and switch among pal/ntsc/cvbs/scart/rgb/ycbcr signal.

  5. #5
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    Very nice that would be nice to be abel to do such things... would be a great feature to have.

  6. #6
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ahh, so that's why you wanted it so bad. Looking very smart mate, well out of my league though

  7. #7
    Regular Member Aikon58's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : shatch- sports hatch

    Trim : cheap plastics

    Engine : metal

    Year : 1901

    Mileage : 999

    Default

    I like that,so is that a standard cid screen from a vectra c,with touch screen and tom tom sat nav ?
    Is it easy to do and expensive or cheap to do ?

  8. #8
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Aikon58 View Post
    is that a standard cid screen from a vectra c,with touch screen and tom tom sat nav ?
    Is it easy to do and expensive or cheap to do ?
    Thanks

    That is a widescreen cid from vectra c. Some preface models use a standard 4:3 screen. That touchscreen is for operating the wince. Unfortunately i have no time to do the command extraction from canbus stuff (e.g. read the engine information, parking sensor distance, control a light etc). The cid screen can be switched among wince, external source and original car information.

    Installation is made to easy plug and play. Not fully finished but it may take you time rather than money to do the same mod...

  9. #9
    Regular Member Aikon58's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : shatch- sports hatch

    Trim : cheap plastics

    Engine : metal

    Year : 1901

    Mileage : 999

    Default

    Is it possible to do this to a facelift cid screen as well ?

    How do you switch from the touch screen part to the standard car display ?
    Is it a button on the dash or do you need to do it mechanically on the screen by taking it out of the dash ?

    All these question's
    I just love the idea of the touch screen bit with tom tom

  10. #10
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Aikon58 View Post
    Is it possible to do this to a facelift cid screen as well ? How do you switch from the touch screen part to the standard car display ? Is it a button on the dash or do you need to do it mechanically on the screen by taking it out of the dash ?
    The cid in the video is a facelifted screen. (05-08)
    The video switch is auto switch to reverse parking. Other video sources need a push button or a rotary switch to switch between, or can alter the code in digital video processor to make them fully automatic...It can also take infrared signal to operate wince and switch....

    TOMTOM is just a piece of cake in wince, you can run most program design for windows mobile system (e.g. HTC)

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TomTom Vectra Customisation!
    By Knuckle in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 26
    Last Post: 1st January 2012, 22:27
  2. Tomtom on my vectra screen
    By steve1978 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 14th November 2009, 18:28
  3. tomtom 1 help
    By deano1 in forum General Chat
    Replies: 13
    Last Post: 13th June 2008, 09:43

Visitors found this page by searching for:

CID de TomTom

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •