User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: PS3 display

  1. #1
    Regular Member @ndy-e's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default PS3 display

    Got a PS3 slim with GT5 for Xmas, when you start up for the first time on one screen your asked to adjust the picture/lines to fit screen. Well I stretched too big by the look of it as on the GT5 home screen I can't see a couple of the options on the side of the screen or the home button on some other screens. Any idea how I can the game to fit the screen? I've tried the reset display (hold power when switching on for 2 beeps) and screen size in display settings. I haven't tried it on a HD tv yet with a HDMI cable yet to see if it fits ok on that.

  2. #2
    Regular Member dv8's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    West Mids
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Veccy C

    Trim : SRI

    Engine : CDTi


    Default

    mine is a little smaller that the actual display size (default IIRC).. been playing for a few hours alls fine.

  3. #3
    Regular Member @ndy-e's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Its as if the picture is zoomed in, does anyone know if I can get to resize the picture again like at the start? I reset the system and gave me all the start up screens apart from the screen size one!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replacing Board Info Display (BID) with Color Info display (CID)
    By grigs1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 49
    Last Post: 11th April 2012, 22:13
  2. mp3 on display
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 27th August 2011, 14:54
  3. temp display on radio display
    By MRunMotorsport in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2010, 15:55
  4. LED DIsplay
    By dcraigen in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 18th September 2008, 10:16
  5. display
    By steve.s in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 3rd March 2007, 16:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •