User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: trip computer not working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default trip computer not working

    hi all, just recently when i fill my 1.9 cdti vectra up with fuel the miles dont go up on the computer but the fuel gauge goes up fine, any ideas?

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    How much fuel are you putting in? If it's under 10ltrs then it may not register.

    Gazza4

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    varys really, could be 10 20 pounds sometimes. its only just started to do this

  4. #4
    Full Member Robsey's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    North East Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C

    Trim : Energy

    Engine : Z19DTH

    Year : 2005

    Mileage : 131,000

    Default

    As said above, less than 10 litres (approx £12), will not register on the trip computer... although you may find, that the range may creep up on a fast run on the motorway.

    It does on my CD70 + GID...

    If you put much more than 10 litres in, then it should show on the trip computer

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by lops01 View Post
    hi all, just recently when i fill my 1.9 cdti vectra up with fuel ?
    Quote Originally Posted by lops01 View Post
    varys really, could be 10 20 pounds sometimes.
    So, you're not really filling it up, just adding a couple of gallons.

    Brim the tank and things should right themselves.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. should the car have trip computer?
    By wardy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 10th January 2012, 01:10
  2. Trip computer
    By dajafu2002 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 16th October 2010, 17:49
  3. anyone added trip computer/board computer?
    By Craig1985 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 24th August 2008, 02:33
  4. trip computer
    By jimlang in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 3rd February 2008, 22:28

Visitors found this page by searching for:

vauxhall vectra 1.9 cdti not updating the range when filled up

vauhall 1.ocdti trip computer not working

vauxhall signum trip computer

vauxhall vivaro computer not working

vectra c trip computer not working

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •