User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Badly need advice or help!

  1. #1
    Regular Member Hendry02's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Liverpool originally from Hartlepool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused Badly need advice or help!

    Firstly whilst driving my drivers door alarm was going off on the dash when it was clearly closed,

    prior to this first fault ive installed some angel eyes and replaced a headlamp bulb as it never work (damaged from installation)

    starting to think maybe earth fault.

    then power steering went, fans, cd player and the display was flickering. I was advised this was my alternator

    charged my battery to full, and the same happened again agter about 5mile down the road the with lights on. battery light on dash also.
    replaced alternator today by mechanic for refurb replica
    when on the test drive - SAME AGAIN!
    possible battery fault?
    battery reads 12.5v but when connected to car terminals and the engine is running drops to 9vlts ish.

    HELP!!!!!

  2. #2
    Full Member bobssignum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    polishing something or other somewhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum 2.0 DTi

    Trim : Elegance/Elite

    Engine : 2.0DTi

    Year : 2003

    Mileage : 73350

    Default

    Sounds like you have a major short circuit somewhere.
    Driving vauxhall,s for 30 + years
    and still loving it

  3. #3
    Regular Member vauxhall-john's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    fife, scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sounds like your alternater mate, if its only charging at 9 vlts then sounds to me its not connected properly, it should be charging at 14vlts or just under, could be an earth point etc or a loose connection at the alternater

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    north east
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    go in the boot, remove the blue fuses and reseat them.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Creaking badly
    By marc vectra sri in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 9th June 2012, 16:25
  2. Av MPG dropping badly!!!
    By Governor in forum Diesel Engine related
    Replies: 10
    Last Post: 19th January 2012, 15:58
  3. i want one so badly i might cry!!
    By vectra_c_wannabe in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 2nd July 2010, 19:59
  4. need help badly
    By keith_johnson1967 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 12
    Last Post: 31st March 2010, 17:15
  5. struggling badly
    By pogo in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 9th May 2006, 19:06

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •