User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: were to get remote start alarm??

  1. #1
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default were to get remote start alarm??

    hi all as above anyone no of a comany that will come to my door and fit one..................no more cold car for me lol

  2. #2
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    do a search on clifford g5 units with the intelli start option pack

    0-Large smile ......every time it's driven

  3. #3
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by deztroyer View Post
    do a search on clifford g5 units with the intelli start option pack
    you mean this http://www.clifford.com/Products/Pro...?ProductID=719
    and i just wanted a remote start...and they dont have price

  4. #4
    Regular Member yysnet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It won't work unless they can copy your rfid.

  5. #5
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by yysnet View Post
    It won't work unless they can copy your rfid.
    um lost rfid????

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The immobiliser transponder in your key that is read by the ignition barrel when you put the key n to start it.

    Plus fitting any sort of remote start system will invalidate and sort of Thatcham certification of the OEM and/or aftermarket alarm system. You will therefore have to inform your insurance company of this and you'll probably see a rise in your premium.

  7. #7
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Gayno View Post
    The immobiliser transponder in your key that is read by the ignition barrel when you put the key n to start it.

    Plus fitting any sort of remote start system will invalidate and sort of Thatcham certification of the OEM and/or aftermarket alarm system. You will therefore have to inform your insurance company of this and you'll probably see a rise in your premium.
    so a clifford alarm is worse then a factory fit???? and for the sake off like £30 i dont care i dont like cold leather on my baby soft bum


    no i dont drive naked before someone say it.........or do i lol

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I'm not saying the Clifford is worse than factory fit.

    Your factory immobiliser is built into the car system and is therefore recognised by Thatcham. Disabling/rewiring/interfering with the factory immobiliser in ANY way will remove the certification as in theory your car is no longer as secure as it should be.

    And it's not just £30 is it......there's the cost of alarm plus fitting, which you would be looking at probably £400 at least, depending on how complex the job is.

    But as said above, unless they can program an RFID to immitate your key transponder then it won't work anyway.

  9. #9
    Regular Member bangty 1's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    in a box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Gayno View Post
    I'm not saying the Clifford is worse than factory fit.

    Your factory immobiliser is built into the car system and is therefore recognised by Thatcham. Disabling/rewiring/interfering with the factory immobiliser in ANY way will remove the certification as in theory your car is no longer as secure as it should be.

    And it's not just £30 is it......there's the cost of alarm plus fitting, which you would be looking at probably £400 at least, depending on how complex the job is.

    But as said above, unless they can program an RFID to immitate your key transponder then it won't work anyway.
    lol£30 to change insurance and heres were i looked as clifford web site is **** lol http://www.fitmystereo.com/motion_005.htm but as i sed my insurance sed clifford is better then factor fit and would be cheap on insurance this was a year ago nearly so maybe diffrent now.............so theres no way of a remote start unless factor fitted

  10. #10
    Regular Member mark_647's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wales, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You wait till you leave your car in gear !!! lol

    There must be something built in, or a switch to detect when in neutral.....Surely lol

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Remote alarm activation?
    By lencuff in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 6
    Last Post: 3rd April 2012, 18:43
  2. Remote Locking/Alarm Problem (tried resyncing fob)
    By mattyc in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 19th May 2011, 21:41
  3. Remote start?
    By P3tchy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 31st December 2009, 18:45
  4. remote start
    By alijlacy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 18th May 2008, 00:27
  5. Remote Start
    By david173 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 5th April 2006, 10:46

Visitors found this page by searching for:

remote start vevtra

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •