User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: headlights control panel backlight not working :/

  1. #1
    Regular Member Princess D's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Anglesey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2006

    Mileage : 28k

    Cool headlights control panel backlight not working :/

    Hi there, where you put your headlights on , my control bit backlight is not working!

    ALSO

    What does it do when you press the button in?

    Any ideas?

    And if its a change the bulb situation how do I do it as on my Astra MK4 it wasn't the easier job as it was solder in

  2. #2
    Regular Member Princess D's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Anglesey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2006

    Mileage : 28k

    Default

    Ive check the fuses by the passenger there are all okay :/ - I think the last time they were working was just before I put my sony cd player in!

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    preston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    what's not working? headlights? i'm confused a bit

  4. #4
    Regular Member Princess D's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Anglesey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2006

    Mileage : 28k

    Default

    oh sorry, no the headlights work fine and so do all the switches,

    Im talking about the backlight of the switches

    - it use to light up like the centre console dash and now it doesn't??

  5. #5
    Regular Member markj23's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Luton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if you twist the button with the speedo on it it dims the lights have you had a look at that?

  6. #6
    Regular Member Princess D's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Anglesey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2006

    Mileage : 28k

    Default

    Yeah I have all of the other lights illuminate - heater/display/steering wheel and speedo clocks, its just the ones where you control your headlights no longer light up

  7. #7
    Regular Member Princess D's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Anglesey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2006

    Mileage : 28k

    Default

    http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VECTR...item3cb1c03071

    this part doesn't light up anymore - it works perfectly though just no light!

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    preston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    if switches are working then at guess the small bulb or led ( or whatever is behind there ) has died

    either that or a wire has come loose?

    I'd take the part out and check wiring / connectors first

  9. #9
    Regular Member Princess D's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Anglesey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Design

    Engine : 1.9 120bhp

    Year : 2006

    Mileage : 28k

    Default

    Took it apart earlier..after figuring out how to take it out! (In my Astra MK4 you were unable to remove that part easily) and the bulb has gone so I'll just get a new one of those tomorrow from slaters!

    cheers guys

  10. #10
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    OK , I take it you have just bought this light switch , if so there is a difference between pre 2004 and post 2004 switches , they look identical but work differently. I am also presuming the only illumination you have is behind the main switch only.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: Vectra Light control panel without Front Fog control: Cheap!
    By Envy in forum Parts for sale
    Replies: 1
    Last Post: 19th April 2012, 00:05
  2. climate control panel not working
    By mikeeaston in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 17th June 2011, 06:53
  3. My instrument panel cluster is not working
    By bale541 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 20
    Last Post: 20th May 2011, 11:38
  4. Headlights control bit backlight not working!
    By Princess D in forum Bodywork & Interior
    Replies: 1
    Last Post: 9th December 2010, 21:50

Visitors found this page by searching for:

opel insignia control panel backlight

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •