User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: stalk problems dont work v6 cdti sri vectra

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation stalk problems dont work v6 cdti sri vectra

    hi im new to this site and was wondering if any one could help i just have brought a v6 vectra cdti sri lovely car was not to sure about auto but am ok with it the only issue i have is that the stalks dont work cruise control on left hand side and on the right hand side say I logo which i thinks means info click them both nothing really annoying as i have just brought this private can anyone shed any light on the problem fixable ??

  2. #2
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Do the indicators work?
    If so, then the stalk is connected and it is just the cruise control needs sorted
    Before moving off, press the foot brake
    Now try the cruise control

    I am not aware of an "I" logo on the right hand side
    Mine has a four position variable switch on the top for the intermittent wiper, only works when the wiper selector is in position 1

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yes incators work as well do lights when you pull back on stick towards you as for the i logo mines on the face on the stick the right stick and the top of the stick has the wiper options and a little wheel left to right

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    wipers ok to what did u mean by it works when in postion 1 what works???

  5. #5
    Full Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    The buttons on the wiperstalk is for the BoardComputer controls (there are 3 buttons on it)

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    yes i have got this one do i need to remove them and clean connections

  7. #7
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    pull the rubber gator back and you'll see a small groove, push a straight paper clip into the groove and the stalk can then be pulled out.
    once its out clean the contacts and unclip the two clips and place a small piece of card under the contacts - this ensures the contacts are in permanent contact.
    then push it back and see if it works.

    then pull the clutch lever up with your foot to see if that works if the stalk hasn't fixed it. if that works its the clutch return spring.

    if neither works, buy a warranty and try a claim for a new cim pack....lol.... its about £400.

    mine is the same and thankfully, its covered by warranty.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    what do u mean by buy a warranty and is the stalks a common fault?

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    derby
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    p.s its a auto

  10. #10
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    just to make sure - its your cruise control thats not working???

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Making BC work with stalk controls
    By paulvectrac in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 163
    Last Post: 24th November 2012, 23:02
  2. stalk problems still dont work v6 cdti sri vectra
    By v6 sri diesel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 10th December 2010, 11:56
  3. vectra c stalk problems (not working)
    By v6 sri diesel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 29th November 2010, 21:36

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •