User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Indicator fault

  1. #1
    Regular Member TopRod's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Liverpool, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Exclamation Indicator fault

    I'm having problems with my indicators. about 50% of the time my indicators cancel on thier own with out turning the wheel or some times just as I begin to turn the wheel. I've had the car back to vauxhall 5 times with this and they say they can't fault it. they must be blind this happens on every jorney I make.

    Every time I get it back they try to lecture me on the indicator stalk how it needs to be put all the way down or all the way up to stay on. That is not the problem though I am making sure that is what I'm doing and they still canel on thier own.

    Has anyone else had this problem and had it fixed by the dealers??

  2. #2
    Regular Member luke.oldham's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    manchester/stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    mine does the same mate and ive not got to the problem yet.i no theres two setting if you tap it up or down they flash 4 times and if you pull it all the way up or down there ment to stay on but mine dont most of the time.im going to take mine off this weekend and clean the connectors see if that sorts it.cheers . luke

  3. #3
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I also had the same issue, dealership reckoned the angle sensor was too sensitive
    However a few months later the CIM was replaced and the issue disappeared...

    As your car is a 2002 I would just put up with it, something will fail eventually and you can then either replace the angle sensor and/or CIM

    Equally, try removing the indicator stalk blowing the connectors clean then retest

  4. #4
    Regular Member luke.oldham's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    manchester/stockport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by m8internet View Post
    I also had the same issue, dealership reckoned the angle sensor was too sensitive
    However a few months later the CIM was replaced and the issue disappeared...

    As your car is a 2002 I would just put up with it, something will fail eventually and you can then either replace the angle sensor and/or CIM
    the cim is big money isnt it.hope mines not going

  5. #5
    Regular Member TopRod's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Liverpool, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had a black 2007 SRi before this one and that had the same problem. after many visits to the dealer they finally replaced the sim and the problem was solved. I'm gonna go back one more time and state that I want the problem sorted, I wouldn't go back 6 times for nothing haha! If they have none of it then I'll write to vauxhall and complain I think.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Indicator Fault
    By philc1210 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th February 2013, 23:50
  2. Fault indicator.
    By Saxman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2010, 20:42
  3. vectra c indicator fault please help
    By SRIDAN in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 19
    Last Post: 29th March 2010, 22:13
  4. Indicator fault
    By Sp33dy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 23rd March 2010, 03:34
  5. Hi All- NEED HELP WITH a Signum INDICATOR FAULT PLS
    By okanac in forum Introduce yourself.
    Replies: 18
    Last Post: 22nd June 2009, 21:36

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •