User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: fault code po606

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default fault code po606

    Just had this code, po606 come up on Vectra, anyone have any idea what it is, my Vx tech didnt even know??

  2. #2
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    P0606 PCM Processor Fault

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    P0606 PCM Processor Fault
    What does that mean then, car is running fine

  4. #4
    Regular Member ROCKATANSKY's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Accorfing to TIS2000....

    REPLACE ECU
    CONTROL UNIT PROGRAMMING ERROR
    ECU MALFUNCTION

    It looks like theres are literately hundreds of things associated with that code. I'd have a look and see if there's any water ingress to the ecu

    Needs TECH2 really

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    How much am i looking at to replace the ecu??

  6. #6
    Regular Member ROCKATANSKY's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No idea mate....Dont even think about it. It could be one of a million things...any other codes? TBH you'd be better spending the money and get VX to look at it

  7. #7
    Full Member bobssignum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    polishing something or other somewhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum 2.0 DTi

    Trim : Elegance/Elite

    Engine : 2.0DTi

    Year : 2003

    Mileage : 73350

    Default

    Have you disconnected a sensor while your ignition is on or been running the engine . All the p0606 code is telling you is that it is detected an error in the system . if all your connections are ok then it should clear itself
    Driving vauxhall,s for 30 + years
    and still loving it

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    As mentioned Spanner light came on when ignition on but went when engine started and car is running ok, mate has cleared fault and i'll see if it reappears, dont fancy having to purchase new ECU.
    Dont suppose anyone around Essex has a tech 2 to plug in and check properly??

  9. #9
    Full Member bobssignum's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    polishing something or other somewhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum 2.0 DTi

    Trim : Elegance/Elite

    Engine : 2.0DTi

    Year : 2003

    Mileage : 73350

    Default

    Send a pm to plasma he is in rayleigh
    Driving vauxhall,s for 30 + years
    and still loving it

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chelmsford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Send a pm to plasma he is in rayleigh
    Thanks will do

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fault Code Help
    By rmg1 in forum Y & Z30DT Specific
    Replies: 13
    Last Post: 3rd October 2012, 21:12
  2. fault code on vec c 1.8 sri please help
    By gavs-sri in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 10th April 2012, 21:52
  3. Fault code
    By bellsjoe in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 23rd May 2010, 22:24
  4. Help with fault code,
    By robwilson69 in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 17
    Last Post: 13th December 2009, 21:57
  5. Fault Code
    By fattony in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 19
    Last Post: 6th April 2009, 22:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •