User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: question about sky tv

  1. #1
    Regular Member rickeys16v's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    N.Ireland ( Broughshane )
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 1.9 CDTI 150

    Trim : SRI


    Year : 2005

    Mileage : 46000

    Default question about sky tv

    i am getting sky installed tomorrow, there is already a dish up but i was going to use it for my bedroom instead of getting multi room, will the sky fella refuse to put a new dish up.

  2. #2
    Forum Moderator soulman's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VOTING UKIP IN AVELEY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall

    Trim : Astra Twin Top

    Engine : 1.9cdti

    Year : 07

    Default

    well you are paying for a new install ,so in theory they should install a new dish ....who's to say the other one isnt broken

  3. #3
    Vectra-sport Admin Dre's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vectra-sport Admin
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VXD




    Default

    depends on the condition of the dish tbh

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Antrim
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No need for a new dish, a single dish can supply upto 8 standard box's or 4 Sky +/HD box's. We have fuly subscribed Sky HD in the main living room and 2 extra lines running from the dish to our back room for a Fressat HD box. Local installer added the extra lines.

  5. #5
    Regular Member nibblitz's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Buckinghamshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    You could just ask the installer to fit a dual block LNB to the exhisting dish, it'll be quicker and easier for him so i see no reason why he wouldnt.. Seems daft to have 2 dish's up on the wall when one is enough..

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Depends on the installer. The sub contractor who came out to install my Sky+ took one look at my dish and said "that'll be fine". Out with his hammer to knock off the single LNB so he could fit a quad LNB. To be honest, he was a lazy git though, which is why he didn't bother changing the dish, despite me asking him to. He couldn't even be bothered to rip out the single core cable and install dual core. He just cable tied another single core to the other single core.

    I phoned up Sky to complain about him and they sent out one of their own installers to sort out the cabling - the cable ties left sharp edges and you could easily brush past them when walking on the path that ran along the side of the house. Didn't want to change the dish though, despite it being covered in green algi.

  7. #7
    Regular Member rickeys16v's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    N.Ireland ( Broughshane )
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 1.9 CDTI 150

    Trim : SRI


    Year : 2005

    Mileage : 46000

    Default

    thanks for the replys everyone im just gonna ask him to put on a dual block LNB it will save him time and all he will have to do is throw the cable over the roof

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GSI Inner tie rod question.
    By Lee_gsi in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2011, 19:46
  2. question about hid
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 22nd July 2011, 23:15
  3. Vaux-Com / Op-Com question - Screen change question
    By AntSSSS in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 16th May 2010, 23:54
  4. Just a question...!
    By Maxim007 in forum Styling
    Replies: 7
    Last Post: 26th January 2010, 20:12
  5. BSR question
    By soulman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 6th October 2007, 22:55

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •