User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: tech 2 vs opcom

  1. #1
    Regular Member taffy bhoy's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    newport
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default tech 2 vs opcom

    ive been reading up on various how's and for example, if i fitted rear electric windows it states it needs tech 2 to activate them. will these opcom on ebay units do the same job?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    NEWPORT
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Got one here matey if you want to give it a try 5mins from you opcom does have that option

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 22nd November 2013, 23:34
  2. cd70 navi opcom or tech 2
    By tallylor in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 23rd April 2012, 22:16
  3. tech 2 or gen opcom
    By jpbroad1970 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 22nd January 2012, 17:41
  4. Opcom/tech 2 east cleveland
    By suggs1971 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 24th June 2010, 19:07
  5. OPCOM or TECH 2
    By sparkyt in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 14th December 2009, 20:04

Visitors found this page by searching for:

opcom vs tech2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •