User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  2
Results 1 to 9 of 9

Thread: front foglights fuse

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    south shields
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default front foglights fuse

    both front foglights do not work and warning sign on headup display.

    does any one know where the fuse is for these? thanks

  2. #2
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    Have you checked to see if the bumper wire is plugged into the body wire? Does the temp say F?

  3. Likes Johnsdutton liked this post
  4. #3
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    south shields
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    where is the wire to connect bumper to body? this could be the case..

    the temp says 10C not F.

  5. #4
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    If the temp is working it may not be the wire then mate. Follow the wire's from the fogs and they join together with the wire from the temp sensor, they then plug into another wire so you can take the bumper off.

  6. #5
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Both bulbs blown...?

  7. #6
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Fuse 14 by battery it's a 30 amp fuse

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  8. #7
    VIP-Member Johnsdutton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    East Kilbride
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Mileage : 110,000

    Default

    Plug not pushed home properly on mine. Cheers Rushy.

  9. #8
    VIP-Member Johnsdutton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    East Kilbride
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Mileage : 110,000

    Default

    Plug not pushed home properly on mine. Cheers Rushy.

  10. Likes rushy liked this post
  11. #9
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by jamie_hepp View Post
    both front foglights do not work and warning sign on headup display.

    does any one know where the fuse is for these? thanks
    If the fuse was blown, you wouldn't get the warning notification.

    I suspect both bulbs are blown, or a loose electrical connection somewhere.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. front foglights
    By tazdog03 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 1st January 2013, 20:15
  2. Front foglights, new perspective
    By Birchy63 in forum General Chat
    Replies: 21
    Last Post: 30th October 2009, 18:07
  3. signum front foglights
    By dcdevlin in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th March 2009, 20:06
  4. Front foglights
    By The-Bandit in forum Parts for sale
    Replies: 7
    Last Post: 5th May 2008, 22:58

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •