User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: 1.9 cdti 150 no power

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 1.9 cdti 150 no power

    hey guys, need some help on this, car starts fine, put it into drive as normal, go to take off and there is no power till about 2500rpm(think when the boost comes in) then its off like a shot back to normal. then same again when i stop for anything. thought it was the egr valve and the boost sensor so cleaned both of them and took it for a long run to clean it out. but just happens again after i do this, any ideas as i am now bald with this problem.

    thanks guys

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    Have you checked the vacuum pipes?

    Gazza4

  3. #3
    Regular Member the-wizard's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Tamworth - ''The Capital of Mercia''
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra-c

    Trim : sri

    Engine : cdti

    Year : 2004

    Mileage : 98,000

    Default

    Quote Originally Posted by baz_cdti_sri_150 View Post
    hey guys, need some help on this, car starts fine, put it into drive as normal, go to take off and there is no power till about 2500rpm(think when the boost comes in) then its off like a shot back to normal. then same again when i stop for anything. thought it was the egr valve and the boost sensor so cleaned both of them and took it for a long run to clean it out. but just happens again after i do this, any ideas as i am now bald with this problem.

    thanks guys
    You could also try cleaning the throttle body, have you got any fault lights showing. look for any split pipes/hoses.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no fault light coming on. will have a look for a split pipe just now. and look at the throttle body aswell.

  5. #5
    Regular Member mozzer99's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    posted in error

  6. #6
    Regular Member kamar's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    bradford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    id say egr

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No power from 1.9 cdti 150
    By garetmcc79 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 1st April 2012, 08:04
  2. little power 150 cdti
    By smokydiesel in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 13
    Last Post: 26th May 2010, 19:13
  3. 150 cdti with no power
    By pauly in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 7th January 2009, 00:23
  4. 150 Cdti down on power??
    By shrekster in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2008, 00:19
  5. V6 CDTi - How much power?
    By Craig Rogers in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 11th February 2008, 20:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •