User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Vectra 1.9 150 Temp Guage Dropping

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra 1.9 150 Temp Guage Dropping

    Hi all,

    I have a Vectra C 2007 1.9 150 sri. Problem I have is that I can be going down the motorway with the temp guage sat at 85, then it will just drop to 80, then go back up again. Odd time its gone as low as 75 then got back up again. It had a new thermostat in Jan 10 (12k miles ago roughly)(including new housing) .. About 3 week ago it had a new cambelt kit, water pump fitted, but im sure it was spot on after this. I do around 250 miles aweek for work only only noticed it the last week.

    Any help would be great.

    Cheers
    Si

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Any ideas anyone??

    Cheers

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    N/A
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Golf 7

    Trim : GTD

    Engine : 2.0 TDI 184PS

    Year : 2014

    Mileage : 40000

    Default

    Could it be the thermostat? If it drops on a motorway then rises when climbing up a hill or in town, then I would say the thermostat has had it. As the work was caried out 3 weeks ago get it back to the garage and ask them to check it - infront of you.

    Gazza4

  4. #4
    Regular Member jrwilshire2003's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bridgend
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Had a new thermostat on mine and it does the the same thing. Only 5 degree variation. No where near as bad when the old one was totally nackered!! Just living with it.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Huddersfield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mines similar to this. Up and down all the time.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sheffield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Oh right I see, it cant be a gauge fault as when i put the dash on test mode im getting the same reading on the multi display thing as the gauge is telling me. Just so weird it dropping to 80 then will go back upto 85. Driving round town etc I think it stays normal ish. Just motorway its doing it.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2.0 dti temp guage
    By stj in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 26th November 2013, 11:47
  2. temp guage ???
    By mauricemersey in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 23rd December 2012, 13:13
  3. temp guage problem
    By sri-case in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 14th July 2010, 21:17
  4. How to fit an oil temp guage on my Signum?
    By Celes in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 6th September 2009, 12:09
  5. Vectra C 1.8 sri - temp guage problem
    By Ridah in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 21
    Last Post: 8th April 2008, 18:03

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •