User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: I get the car back.........

  1. #1
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default I get the car back.........

    at the weekend, they gave me a saab 95 automatic. its been good driving a car where you dont have to worry about cleaning, scratches or finding a good place to park.

    y reg and 132,000 on the clock.....lol

    they've fixed the squeek, new drive belt and alternator.
    they've fixed the leaking coolant, leaking oil cooler (thanks to everyone)

    but they couldn't fix the intermitant cruise control problem.

    they think it could be the sim unit, but is it wise trying the stalk, pedals first?

    it's not throwing up codes.

    where can I buy a cheap/ 2nd hand sim unit, please?

  2. #2
    Ex Vec-C Admin Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTI (160ps)

    Year : 2010

    Default

    Stalk is the usual suspect for intermittent C/C, there's a few "fixes" for it on the forums somewhere. That or the spring on the clutch pedal, you can buy a new one for it that's stronger.

  3. #3
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks Ian, I may try the stalk 1st and work from there.

  4. #4
    Ex Vec-C Admin Ian-Highlander's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ely, Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Tourer

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTI (160ps)

    Year : 2010

    Default

    There's a "fix" for the stalk that basically involves removing it and adding a sliver of very thin card to the end to make up for the plastic that's worn away in use and as a result positioning the connections correctly again. Somewhere on here there's a big thread about it. Never tried it myself as the c/c on both of mine always worked fine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 5th July 2012, 23:27
  2. Got Veccy Back Friday--Now back in workshop!!!!!
    By jay_c2010 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2010, 18:50
  3. Help, the back ligth and back door not working after using hanger
    By joacom in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 12
    Last Post: 19th April 2009, 15:24
  4. Milau Trip - back seat report...WE'RE BACK!!!!
    By Duncan in forum General Chat
    Replies: 64
    Last Post: 30th September 2007, 12:53

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •