User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: fault light

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default fault light

    I have a fault light (car with spanner) comes on for approximately two minutes then goes out, read the fault code which gives the description of general glowplug fault. I was thinking maybe the pre/post heating control unit but have found someone else on the internet with the same problem and has already changed the unit and still has the fault. Does anyone have any other ideas as i have already changed the glowplugs.
    any help appreciated.

  2. #2
    Regular Member DaveW555's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cannock
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you cleared the fault since changing the plugs? If not might be an idea incase its stored as a not present fault and still putting the light on.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have cleared the fault and it reappears as soon as the ignition goes to position 2, the fault iss P0380-08 glow device general error.

  4. #4
    Regular Member DaveW555's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cannock
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If thats the case it can really only be the control unit for the glow plugs or the ecu or any of the wiring in between everything. Check all the wires for signs of rubbing/chafing and if all is fine try and borrow a working control unit off a mate or whoever and try that to see if the problem goes away, if so problem solved.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ABS fault light
    By DNS in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 5th October 2012, 19:04
  2. 2.0 tdi fault light
    By vauxpower in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 22nd January 2011, 17:54
  3. fault light ??????????
    By iam2103 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 3rd October 2010, 08:46
  4. fault light
    By homerj in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 19th September 2010, 15:56
  5. fault light
    By trev16185 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 19th June 2009, 19:56

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •