User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: a few issues with my gsi, can you help....

  1. #1
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default a few issues with my gsi, can you help....

    1. leaking coolant - I can smell it but I can't see it, I lose about an inch over 2 weeks, it smells when the engine is hot.

    2. had the cam belt changed, the car sounded absolutely great, 2 days later its developed a loud squeeking noise, it does go away when the engine hot and the sound frequency changes with the revs.

    3. the c/c doesn't always work, sometime it does sometimes it doesn't. sometimes it cuts off when you press the speed up button.

    4. the air recirc flap isn't stuck but when it rains, it steams up quite bad, it does need a new filter could it be that.

    5. after 7 years and 50k miles, it sometimes feels sloppy handling, what can I change to improve the handling?

    6. a couple of lines in the rear window dont demist, can it be fixed?

    thanks if you can help.

  2. #2
    VIP-Member happypostie's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    vectra - c nutters crew
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by david.aka.judas View Post
    1. leaking coolant - I can smell it but I can't see it, I lose about an inch over 2 weeks, it smells when the engine is hot.

    2. had the cam belt changed, the car sounded absolutely great, 2 days later its developed a loud squeeking noise, it does go away when the engine hot and the sound frequency changes with the revs.

    3. the c/c doesn't always work, sometime it does sometimes it doesn't. sometimes it cuts off when you press the speed up button.

    4. the air recirc flap isn't stuck but when it rains, it steams up quite bad, it does need a new filter could it be that.

    5. after 7 years and 50k miles, it sometimes feels sloppy handling, what can I change to improve the handling?

    6. a couple of lines in the rear window dont demist, can it be fixed?

    thanks if you can help.

    time to sell it then David and get a vxr khalid

    . irmy door pins, pedals,chrome /elec folding mirrors covers.parking sensors/ window tints all round.blue led dash conversion.debaged /k+n filter twin mij cat back exhaust . xp front spoiler and irmy boot spoiler .b8,s and H+ R springs. afl, headlights

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    1) you have a leak. Could be anywhere but you will see signs if you look. The oil cooler seals are a weak spot.

    2) did you change the aux belt as well as the cambelt or did you try to save a few quid? There is an indicator on the tensioner for this.

    3) both my signum and vectra needed new panels as eventually the fan speed button did nothing when pressed. They are over £300 new from the dealers although I found one brand new for £80.

    4) change the filter?

    5) new bushes. Ideal time to lower and update it.

    6) new window really but you can get repair kits although they arn't much good IMO. Wait for it to smash and call your insurance company.
    Now I need a turbo to keep up!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EGR Issues
    By signum_1.9 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 30th June 2012, 11:51
  2. GID issues
    By kensbey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 11th May 2011, 17:46
  3. Issues!
    By Danwells72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 29th April 2011, 01:13
  4. Would I have any issues with...
    By n_hudson in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2008, 19:07
  5. mp3 issues with cd 70
    By jeff_g in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2008, 22:27

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •