User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Urgent help needed with IO play!!!

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Shropshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Urgent help needed with IO play!!!

    I've tried to fit my IO Play tonight, but the damn thing doesn't work. Got an SOT lead, all the plugs fit, there's a flashing red light on the larger box from the IO Play, so I know there's power to it, but my phone nor ipod can see it. There's no lights on the controller for the IO Play, so I'm guessing there may be a problem with the smaller box, but I just don't know.

    On the SOT lead, there's two pairs of wires which are just bound up, not connected. One is orange, and labelled Dash Illumination, the other is pink, labelled Ignition. There's also two wires with male and female connectors, which aren't connected.

    Do I need to do anything with these wires, or should it just plug in and work?

    Thanks fellas.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Shropshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just been to Hlafords, and bought another one, and another SOT lead. This lead is slightly different, and has a long red wire. The chap said it has to go to a switchable ignition feed, off the cig lighter. Is this the green and yellow wire?

    Got to go out for lunch in a bit, so will tackle it when I get back. Starting to do my head in!! Should just be plug and play!!

    Also, on the loom on the IO play, the wires mentioned above with the male/female connectors is brown. Should these be connected? It should be obvious, but then it should alse be in the damn instructions!!
    Last edited by Fishmichael; 19th September 2010 at 11:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. urgent help needed?
    By webber446 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 11th January 2012, 14:30
  2. Urgent help needed !!!!!!! Please
    By bert01909 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 18th September 2011, 19:14
  3. urgent help needed
    By callum in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 22nd April 2010, 11:09
  4. Urgent Help Needed...
    By OSSY in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 9th March 2010, 23:54
  5. urgent help needed
    By julls in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 6
    Last Post: 10th March 2009, 14:06

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •