User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Problem after LED conversion

  1. #1
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Problem after LED conversion

    I have just finished my LED conversion and rund into a problem, after refitting steering controls and speedo, the airbag stays on and so does service light? (car with spanner)

    I have had the speedo and controls and speedo off before and fitted with no issues, but could i have done something wrong? has this happened before to anyone?

  2. #2
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just taken car for a quick spin and light is still lit after 3 miles, cars running fine so I'm abit puzzled and worried

  3. #3
    Regular Member ScotsDragon's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lost in Time and Space...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 50000

    Default

    Have you tried disconnecting battery for a while and resetting everything, Remember radio code.

  4. #4
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Think I'll give that a try, I am thinking it may be down to the new LEDs using more/less power

  5. #5
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Tried disconnecting battery and light still on!

  6. #6
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Also I have just noticed on way to work that the 'one shot' window controls isn't working after reseting ecu

    Any help???

  7. #7
    Regular Member Jezzy's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    S.E
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by paul_sri150 View Post
    Also I have just noticed on way to work that the 'one shot' window controls isn't working after reseting ecu

    Any help???
    One shot window function always stops working after the battery has been disconnected.

  8. #8
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Jezzy View Post
    One shot window function always stops working after the battery has been disconnected.
    how can i get it back?

  9. #9
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by paul_sri150 View Post
    how can i get it back?

    keep your finger on up for about 5 seconds after the window is closed

  10. #10
    Regular Member paul_sri150's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks chris, I'll try it after work in morning!

    Anyone gt any ideas on my fault light?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clock LED conversion problem
    By MattVecVXR in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 24
    Last Post: 25th July 2012, 08:21
  2. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  3. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  4. 2.8T LPG Conversion
    By bowler in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 3rd October 2009, 10:22
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •