User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Updating Blackberry software

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Antrim
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Updating Blackberry software

    Hi, I just bought myself a Blackberry Curve 8250 to replace my crapo Nokia N97. It seems a great phone. However when I installed the Blackberry PC software it informed me there ia new version of the phone OS available (5 rather than 4). I was going to update but it says that you need to reactivate the phone wirelessly to use email and web after the update. Anyone on here got a Blackberry and upgraded? How to you do this reactivation?

  2. #2
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    Are you using a BES or the internet service for email?

    What the upgrade will do effectivly is wipe the device..

    Back up the device using the BB software first - perform the upgrade and then you can restore contacts etc.

    It will then need you to confirm your email passwords vis tha mobile email if you are using the Internet service - or if you are using a BES - you will have to get a new activation password and do an enterprise activation again.

    HTH

    A

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Antrim
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks, update all done. Phone seems faster, just one irritation, the key lock feature has changed. I actually had to do an internet search to find out how to lock and unlock it. The update software did everything including the back up for me. Didn't need to re-enter any passwords. I had to re-install Facebook and Blackberry apps world and reset my screen background. All in all painless, but I preferred having the lock app and *green button for locking and unlocking, rather than holding down the mute key (as this is hid under my case).

  4. #4
    Regular Member AntSSSS's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Middlesex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : SRI

    Engine : CDTI 150 (Z19 DTH)

    Year : 2008

    Mileage : 100k

    Default

    Quote Originally Posted by WilliamLX View Post
    Thanks, update all done. Phone seems faster, just one irritation, the key lock feature has changed. I actually had to do an internet search to find out how to lock and unlock it. The update software did everything including the back up for me. Didn't need to re-enter any passwords. I had to re-install Facebook and Blackberry apps world and reset my screen background. All in all painless, but I preferred having the lock app and *green button for locking and unlocking, rather than holding down the mute key (as this is hid under my case).
    Try holding down the 'a' key

  5. #5
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Antrim
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks, the 'a' key locks it but won't unlock it. Getting used to it now.

  6. #6
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mute button at top unlocks it

    I also did the update, seems better

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Theads not updating ?
    By Aikon58 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 2
    Last Post: 6th February 2011, 21:56
  2. Updating my sat-nav??
    By Auto-Brite in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 15th July 2009, 00:05
  3. updating my gallery
    By damadom in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 14th July 2009, 08:23

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •