User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: F in temp display

  1. #1
    Regular Member zafira's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North of Norway
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default F in temp display

    Hello! We have a 2004 vectra 2,0 dti. In the display who shows outsidetemperatur its only now and "F" there. Someone had the same problem?

  2. #2
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Mine does this when the Temp sensor in the bumper grill is unplugged. HTH

    Last edited by rushy; 28th August 2010 at 15:25.

  3. #3
    Regular Member zafira's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North of Norway
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I have checked this. Also tryed with another. Its still the same F

  4. #4
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Have you checked where the bumper wires plug into the body wires? This may seam really odd, but when my ABS plug was dirty is also made the F pop up along with other dash faults, it could be that?

  5. #5
    Regular Member zafira's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North of Norway
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Ok. I would check ABS wires and where its fasten to the body wire. Thanks for tip

  6. #6
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Just unplug it and spray with contact cleaner.


  7. #7
    Full Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Unplug battery for about 5-10mins and problem should be sorted once you hook the battery up again as this worked for me when I got the F in the display. Hth.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Climate control temp display issue
    By Greebo in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 30th June 2012, 14:11
  2. Vectra C Radio/Time/Date/Temp Display Dead
    By KBW137 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 4th September 2011, 23:29
  3. Annoying temp display
    By lencuff in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th January 2011, 00:48
  4. temp display on radio display
    By MRunMotorsport in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2010, 15:55
  5. Oil display and temp
    By shoeless79 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 5th April 2010, 19:52

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •