User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Confusing problem

  1. #1
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default Confusing problem

    Hi guys i have a confusing problem. When i drivew the car normally i can hear the turbo spooling but now i cant and the car is very sluggish. Does anybody know whats wrong before i get ripped off by vauxhall?

  2. #2
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    does the eml come on or car and spanner?

  3. #3
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    neither do. the spanner has occasionally but only rarely

  4. #4
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Danwells72 View Post
    neither do. the spanner has occasionally but only rarely

    if you want the codes read shout me

  5. #5
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    Quote Originally Posted by kman247 View Post
    if you want the codes read shout me
    i had that done by rac and they just brought up boost sensor. I have recently changed the battery and the light hasnt come on since then so no codes to read but thanks for the offer. A friend of mines work mate had a similar problem and ended up paying vx £200 to sort it. If its mechanical i can do the work but i dont know what it is that needs doing

  6. #6
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Danwells72 View Post
    i had that done by rac and they just brought up boost sensor. I have recently changed the battery and the light hasnt come on since then so no codes to read but thanks for the offer. A friend of mines work mate had a similar problem and ended up paying vx £200 to sort it. If its mechanical i can do the work but i dont know what it is that needs doing

    Codes will still be present even if you disconnect the battery

  7. #7
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Give boost sensor a clean mate

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  8. #8
    Regular Member Danwells72's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : Sri

    Engine : 1.9 cdti 150

    Year : 2004

    Default

    Quote Originally Posted by kman247 View Post
    Codes will still be present even if you disconnect the battery
    We can give it a go!

    Quote Originally Posted by bigmac View Post
    Give boost sensor a clean mate
    TBH i dont think thats the problem as the problem exists without the light.

    The car feels like in limp mode but will allow me to put foot all the way down and will go through the revs, just slower

  9. #9
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Wont hurt it though and you maybe surprised

    Irmscher Insignia CDTI 130

    MOD'S...Irmscher front spoiler, Irmscher mats, Irmscher door pins, Irmscher rear spoiler, Irmscher grille, Irmscher skirt & exhausts,Irmscher Roof spoiler MOD'S TO COME..Side skirts,Wheels

  10. #10
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i had this untill untill i covered the small pipe from the turbo going under the engine cover. only about 6 inch long i covered it in tape and my turbo kicked back into life i didnt have any lights just that you had to rev the car hard to get it to move, but there want any turbo kicking in, covered it in heat shrink now and its all good

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Quotes that are confusing
    By Buttonbasher in forum General Motoring Chat
    Replies: 13
    Last Post: 5th December 2012, 20:34
  2. thermostat confusing me
    By jonny22 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 34
    Last Post: 26th October 2012, 06:48
  3. Confusing foglight issue
    By mungo1985 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 29th February 2012, 20:51
  4. Confusing DPF
    By yysnet in forum Diesel Engine related
    Replies: 3
    Last Post: 2nd October 2010, 18:57
  5. How annoying, confusing, frustrating and odd ?!?!?
    By mark_647 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 4th June 2009, 23:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •