User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Travel Assistant

  1. #1
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Travel Assistant

    Just a quick question, the Travel assistant, how is it cooled? When its on, can you hear any noise, any at all? How long does it take to chill?

    I'm not sure mines working, although I only drove with it on for 15 mins or so...

  2. #2
    Full Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    If you turn on the ignition and switch it on, you can hear the fan going mate. It is very affective at keeping thigns keep if they're already chilled...

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    It's silent from what I remember, can't really comment on how long it takes to get cold as never paid that much attention when I had mine.

  4. #4
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Well, no fan and I've just tried the travel assistant power sockets too, they dont work either! Grrrrr!

    I knew I shouldnt have waited a year+ to fit the dam thing! LOL

  5. #5
    Full Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Checked the fuse mate...?

  6. #6
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by Penfold101 View Post
    Checked the fuse mate...?
    No, not yet, I'll try now

  7. #7
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Damit, I cant find a multimeter, I'll have to buy a new fuse in the morning and follow the wiring again. How many pins should the assistant have at the plug? 2?

  8. #8
    Full Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Uhh - which plug mate...? It's got the fuse holder thingy which plugs into the fuse box and allows the fuse already fitted to still be used, and then splits that power feed into whatever the TA needs at the baseplate..

    Was it fitted when you got the car..?

  9. #9
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Well, I ran a multimeter over all the connections, all worked fine, fuse fine...

    Turns out that the red plug with the fuse that was supplied in the fitting kit was made wrong, the live wire was the wrong side of the blades, either that or my fuse box is??

    Any way, it works now. Had to hot iron the plastic plug apart and make a grove for the wire to pass to the other blade. Sorted. Stupid car!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. travel assistant
    By chris in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 10th April 2008, 19:47
  2. Travel assistant ??
    By Syvlie in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 14th August 2007, 07:55
  3. Travel Assistant
    By Triple Trouble in forum Parts for sale
    Replies: 7
    Last Post: 11th July 2007, 08:23
  4. Travel Assistant or not ??
    By davyboy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 3rd July 2007, 18:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •