User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Which leads do I need to buy to fit Clarion max983hd

  1. #1
    Regular Member platty's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Paisley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Which leads do I need to buy to fit Clarion max983hd

    As above really, Just purchased this head unit from a liquidation auction . I know I require a fascia adapter kit, quad lock to iso loom and probably a steering wheel control adapter.

    Can Anyone tell me the exact leads i will need and if possible post some links of where it is best to buy them. I currently have a cd30 fitted, car is 07 plate so full canbus.

    Any help much appreciated

    Cheers Platty

  2. #2
    Regular Member platty's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Paisley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bump

  3. #3
    Full Member lizard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    This maybe the ISO lead

    Here is where I found it HTH

  4. #4
    Full Member lizard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Another one

  5. #5
    Regular Member platty's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Paisley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If I bought this http://www.dynamicsounds.co.uk/autol...lk-p-3159.html
    with the clarion patch lead would that be everything I need or do I still need a quadlock to iso?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Clarion Head unit Fitted (Pics)
    By platty in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 6th January 2011, 22:25
  2. clarion double din install help needed.
    By platty in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2010, 23:30
  3. Clarion h/u
    By jrh1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2009, 22:26
  4. my clarion unit
    By gaby19uk in forum ICE Gallery
    Replies: 17
    Last Post: 7th June 2009, 21:04
  5. Clarion FM201 Modulator (fits all cars)
    By armoured farmer in forum Parts for sale
    Replies: 0
    Last Post: 24th August 2006, 18:55

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •