User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Headunit problems

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    st helens
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Headunit problems

    Hi this is my first post everythings been good till now sick of the cd30 so got a jvc kw xr611 got the connects2 fitting kit plus interface for sw controls fitted it it sounds great just one prob it will only work with ignition on if I turn ignition off the only functions what work are cd eject and if I press disp it comes on for a few secondsthen goes off rang ice in Bradford where got it from and they said swap yell and red round did this and still no joy my heads up my a$$e carnt work it out any help would be great also how does facia surround hold in it keeps dropping out it's a 58 Sri thanks in advance hope this is on the right forum
    Last edited by jimmy k; 5th July 2010 at 10:29. Reason: Maybe wrong forum

  2. #2
    Full Member lizard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    southampton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    on the loom, swap red and yellow around matey HTH

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    st helens
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Still nothing

    Hi mate which part of the loom? from quadlock I've got the interface for s w controls then the jvc loom I've already tried swapping yell and red over there and it's no different I was starting to think maybe this cd player only works with ignition on!

  4. #4
    Full Member Knight Rider's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Motherwell
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Swap the red and yellow on the car loom to the yellow and red on the head unit loom

    ie red to yellow then yellow to red.
    Facia surronds just usually clip in mate and that gives it a secure fit.


    hth.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ex police wiring problems :-( on headunit
    By bigdan1505 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 19
    Last Post: 26th March 2013, 10:50
  2. Fitting jvc headunit problems!!!
    By Marvec in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 19th October 2012, 19:44
  3. Pioneer Headunit - Connection Problems
    By pshankland in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 18th July 2012, 21:35
  4. Headunit problems
    By jimmy k in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 5th July 2010, 22:58
  5. Headunit Problems anyone???
    By Cilldara1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 5th July 2007, 16:23

Visitors found this page by searching for:

OFFRANGICE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •