User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: 1.9cdti problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 1.9cdti problem

    hi all, was driving back from pvs today i was doing about 60 when the car started what seemed like a misfire the engine management light came on and loads of black smoke from exhaust.i carried on limping home,after about 40miles it started going perfect again.i got home started it up the light had gone out,now it seems fine again.any ideas people?????

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    3rd injector?
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    Regular Member DaveW555's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cannock
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    check the wiring loom to the no3 injector

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with 1.9cdti cluster
    By molloy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 24th November 2010, 19:21
  2. 1.9CDTi Intercooler problem
    By Vectra Meldrew in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 12
    Last Post: 29th March 2010, 15:59
  3. Vec C 1.9CDTi 150 engine problem
    By ROCKATANSKY in forum Diesel Engine related
    Replies: 19
    Last Post: 1st February 2009, 14:19
  4. On going problem with my Signum 1.9CDTI
    By Housty in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 14th October 2008, 15:00
  5. 1.9CDTI SRI Engine problem
    By hughesdog69 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 21st July 2007, 11:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •