User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: glow plug fault?

  1. #1
    Regular Member wilbur1's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    wrexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default glow plug fault?

    Can anyone please help i've got a vectra 1.9 cdti sri (56) plate when i start the car from cold the management light comes on then it goes off after a few minutes and stays off the car runs perfect, i had it plugged in and it comes up glow plug fault i;ve changed the relay and glow plugs but no change any ideas please.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    north wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine does exactly the same and has done ever since alternator failed and was replaced. I doubt if you needed to replace glowplugs, did you have any other faults with the car before the spanner light came on. Talking to my mechanic apparently this also happens on Renaults and some other cars he has come across. It has been said on this forum that if you disconnect battery for an hour it clears the light but that has not worked on mine.

  3. #3
    Regular Member wilbur1's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    wrexham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats when the fault came mate when i got the alternator changed. i had the fault cleared twice but still comes up glow plug fault when its plugged in. i've wasted my time and money by the looks of it. its got to be linked to the alternator somehow then. if i find out i'll let u know mate and u do the same if u find out.

  4. #4
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi

    Trim : XP NAV

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Will keep an eye on this, as a mate has exactly the same issue following his alternator change.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    and,......me too! after alternator change

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Spanner light glow plug fault
    By drewdrewuk in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 25th January 2013, 12:53
  2. Glow plug fault
    By Jekyll & Hyde in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 19th May 2011, 22:27
  3. glow plug general fault.
    By woodspsx1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 7th April 2011, 07:53
  4. Glow plug removal + elec fault
    By mr.c72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 1st April 2010, 22:23
  5. 2.0 dti glow plug fault???
    By 3.0cdti-taxi in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2009, 09:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •