User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: CCR2006 Problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rotherham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default CCR2006 Problem

    Can any one help me please?

    I seem to have no power at all going to my CCR2006. Tape deck, tuner CD all not working.
    I've checked the fuse F1, and it seems ok. Also when you insert the CD magazine it still clicks through the CD'S, but thats all. Any one have any ideas as to whats wrong?

  2. #2
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    From a previous thread about the CCR 2006 I belive there is an internal fuse.
    Might be worth doing "a search" to try and find this thread.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ccr2006
    By Elevonic in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 4th September 2007, 18:53
  2. ccr2006
    By stuart fraser in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 12
    Last Post: 22nd January 2007, 16:12

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •