User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Aux in trouble.

  1. #1
    Regular Member keith1983's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sheffield / Spalding
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra 1.8 SRi

    Trim : SRi

    Engine : Z18XE

    Year : 2004

    Default Aux in trouble.

    I have a JVC headunit with an aux in. When I put my iphone through this and play music I get a funny pulsing sound. Can anyone tell me why this is and how to get rid of it?

  2. #2
    Regular Member lizard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    what headunit you got, JVC what?...

  3. #3
    Regular Member keith1983's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sheffield / Spalding
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra 1.8 SRi

    Trim : SRi

    Engine : Z18XE

    Year : 2004

    Default

    It's a JVC KD BT-11

  4. #4
    Regular Member lizard's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    southampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Does your Iphone do this when you use headphones or not...
    Does your Headunit have a speed pulse cable or not...

  5. #5
    Regular Member keith1983's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sheffield / Spalding
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra 1.8 SRi

    Trim : SRi

    Engine : Z18XE

    Year : 2004

    Default

    Quote Originally Posted by lizard View Post
    Does your Iphone do this when you use headphones or not...
    Does your Headunit have a speed pulse cable or not...

    it doesnt do it with headphones. I just use a 3mm jack lead to go from my phone to the aux in on the headunit.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could be the lead is acting like an aerial and picking up the phone talking back to the basestation, try in flight mode or whatever they call it on the iphone and see if it goes away.

  7. #7
    Regular Member keith1983's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sheffield / Spalding
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra 1.8 SRi

    Trim : SRi

    Engine : Z18XE

    Year : 2004

    Default

    gutted, the aeroplane mode made no difference! I might try it with a differeny mp3 player to see if its the phone or headunit.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What next Fan trouble
    By nokiaman1978 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 28
    Last Post: 27th November 2011, 20:00
  2. Fan trouble
    By xf8u39 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 3
    Last Post: 18th March 2011, 19:06
  3. Im having trouble with my
    By dannyjpuk in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 9th June 2010, 16:42
  4. Car trouble
    By Guyver1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 17th September 2009, 18:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •