User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Help appreciated

  1. #1
    New Member mickyg's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wigston, LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Help appreciated

    Hi all. I've recently aquired a 2003 2.0 CDTi which has 11000 miles on the clock however it had a replacenment engine 6 months ago which has done appromitely 47000 miles. I have been having trouble with the spanner light comming on and the car going into limp mode with no power over 2500 revs. After searching this site I've replaced the vacuum pipes as there was a split in one of them and had the error codes removed from the ecu.

    It has been running smoothly now for almost a week however on the way to work this morning I was sitting at 70mph and 2250 rpm on the motorway. I was going up a hill and had the cruise control on when suddently the spanner light came on again and the cruise control disengaged. I put my foot on the accelerator to try to keep the speed up at which point the light went off and I carried on.

    Has any body had this problem and if so how can it be fixed?

  2. #2
    New Member mickyg's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wigston, LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Well hopefully managed to sort this out this morning. Bought a Haynes manual, replaced all vacuum leads again and the engine pulls well in all gears.

  3. #3
    Regular Member Marcosuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fife
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Glad u got it sorted mate... Hope that light stays off..

  4. #4
    New Member mickyg's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wigston, LEICESTERSHIRE
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Smile

    Cheers mate.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. your help would be most appreciated
    By bigbow in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 14th November 2012, 23:41
  2. any help appreciated....................
    By coopey in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 5th July 2011, 18:10
  3. poor mpg any help appreciated
    By mrk in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 24th November 2010, 13:48
  4. speedy help appreciated!
    By AKeeNShoT in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2010, 12:49

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •