User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: heater problems

  1. #1
    Regional Organiser - East Region whiskyno7's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall signum

    Trim : 2.0t

    Engine : chipped and remapped

    Year : 03

    Mileage : 100k+

    Default heater problems

    hi just thought i would ask. my heater does'nt work on settings 1.2.3 but it does on 4 hot air gets blasted out of it when it on fan works ok heater works ok but 1.2.3 nothing can anyone help me out. before i got to the big red book
    it say's it all

  2. #2
    Regular Member Nav-Man's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hhmm... The cold air works ok, but on heater only works on position 4? Well, that is an odd one. My one only worked on position 4, heater and cold air. I've changed the resistor pack and all is good now.

  3. #3
    Regional Organiser - East Region whiskyno7's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall signum

    Trim : 2.0t

    Engine : chipped and remapped

    Year : 03

    Mileage : 100k+

    Default heater

    yep no cold air on 1.2.3 but hot/cold on setting 4 even the cold air from the air con comes thought on setting 4 but nothing from 1.2.3 it's as if there a no settings there. but put it on 4 it like being in a force 10 lol hot or cold.
    it say's it all

  4. #4
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    So you have nothing at all on settings 1,2,3 hot or cold. Your heater resistor has blown mate.

  5. #5
    Regular Member Nav-Man's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    London
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yep, if you get nothing (hot or cold air) on 1,2,3, your resistor pack has blown. That is exactly what happened to mine. I got my resistor pack from the link below.

    http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-VECTR...item3a5a588cc6

  6. #6
    Regional Organiser - East Region whiskyno7's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norwich
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vauxhall signum

    Trim : 2.0t

    Engine : chipped and remapped

    Year : 03

    Mileage : 100k+

    Default heat

    thank you. now to the little ****** lol thanx for the info
    it say's it all

  7. #7
    Regular Member benwalters82's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Redruth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SXI

    Engine : 2.0DTI

    Year : 2002

    Default

    try the maplin fix first - better to pay 69p than £25

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Heater fan problems
    By woodley Vectraman in forum Bodywork & Interior
    Replies: 6
    Last Post: 14th July 2012, 20:43
  2. Heater Problems, And then some.
    By Deathtopia in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 5
    Last Post: 9th February 2011, 09:58
  3. heater problems
    By pete w in forum Bodywork & Interior
    Replies: 2
    Last Post: 12th December 2010, 21:28
  4. heater problems!!
    By dazza2393 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 11th July 2010, 08:32
  5. heater problems
    By blackcountryroy in forum Bodywork & Interior
    Replies: 10
    Last Post: 16th January 2010, 19:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •