User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: wiper problem please help

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    bridgend
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    confused wiper problem please help

    hi i have a vectra 03 model sxi i got a problem with wiper hey only work on high speed any sugguestions if its the motor is it easy to replace
    thanks folks any feedback would be gratefull

  2. #2
    Regular Member ChrisBilly's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Rift, Cardiff
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check all fuses, if you haven't already, and bench test the relays. It could also be shorting or bad connection, check the plugs and connectors.
    I had the same problem on my golf which was caused by the relay. I went to the scrapy's and got a load for free.

  3. #3
    Regular Member ChrisBilly's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Rift, Cardiff
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just seen your other thread on the heater motor. These problems could be related, if the drain in the scuttle tray is blocked it usually leads to water damaging the resistor pack and could have got into the wiper motor plug too.
    Make sure you clean the drain before paying to fix anything. I got a good handful of compost when I cleaned mine the other day.
    Last edited by ChrisBilly; 13th May 2010 at 13:10.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    bridgend
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just found out mine are rain sensors but still not working any ideas with relays they are under bonnet cheers steve

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    teeside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    wiper motors on vectra c have problems with the earth inside the motor im on doing one today thats why they only work on fast speed you have to solder a new earth on inside the motor or its another motor hope this helps
    dave

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by goldwing1bikes View Post
    wiper motors on vectra c have problems with the earth inside the motor
    Here's the HOW2

  7. #7
    Regular Member John35's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    in a white box
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper problem help!
    By gunno in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2013, 21:22
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. Wiper problem!
    By preecy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 21st December 2011, 14:18
  4. Wiper problem
    By stripey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2011, 06:32
  5. Another wiper problem!
    By Taffyopel in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 9th January 2009, 20:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •