User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Dashboard not working.

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Northants
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Dashboard not working.

    Hi Guys,

    My dahsboard stopped working yesterday - no speedo, fuel, temperature, rev counter or odometer. The only light on is the warning about a door being left open. I heard there may be a fuse to check, but i cant find information on which one. Grateful for any help, Thanks in advance.
    PS had my CIM unit replaced at christmas, sound a bit fishy. Wanted to see if there's anything i can check myself before i start shouting at the dealer.

    Its an 06 cdti 150 sri.
    Last edited by Last Turkey; 3rd May 2010 at 11:42. Reason: MOre info

  2. #2
    Regular Member mrk's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    14:88 our time will come
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    try removing fuse 17 front passenger side box for 2/3 mins
    when i got my cdti AA report included reported similar fault and fuse 17 as a fix
    hope this helps m8

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Northants
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Nice one. Fuse 17, tested it and it was OK, blew out the socket and put it back in - all sorted!

    Thanks Mate.

  4. #4
    Regular Member mrk's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    14:88 our time will come
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    no worries m8 ,i'm new on here but learning fast by trawling the forum history

  5. #5
    Regular Member spike748's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Shropshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Just had the dashboard lights fail on my Signum, fuse 17 did the trick. Is that it with everything nowadays? Switch it off then switch it back on again!!

    Thank heaven for forums!!

    Spike

  6. #6
    Full Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    South West
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?t=126337

    This might be of some help to you...

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leeds
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Had the same problem fuse 17 became loose but why?

  8. #8
    New Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Swindon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Awesome guys, many thanks. I have just driven back from london (93 miles) using tomtom as a speedo. I was dreading vauxhalls charge, and didnt even know there was a fuse box there

    Now heres hoping my one other problem is as easy.

    The fan control works on 4 only, 1,2 and 3 dont do anything, this just stopped no slowing down, one day i got in the car and the control knob did nothing unless turned to 4.

    Can anyone help with this?

  9. #9
    Regular Member Whisky's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Kirkcaldy/Barrow-in-Furness
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    stratford upon avon
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10th November 2011, 22:58
  2. Cruise Control dashboard light not working
    By Weaselbert in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th March 2011, 15:30
  3. Signum dashboard lights and dials not working
    By sjmiow61 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 13th September 2010, 22:32
  4. dashboard and interior lights not working
    By raymondlhuk in forum Bodywork & Interior
    Replies: 7
    Last Post: 26th January 2008, 20:21
  5. dashboard lights not working - help please
    By Ian in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 9th October 2006, 16:25

Visitors found this page by searching for:

vectre 56plate dash board clocks not working

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •