User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: strange fault symbol!

  1. #1
    Regular Member oldcommando's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default strange fault symbol!

    hi guys.

    i hope you can help here.

    i (rather stupidly) took the car through a mechanical xar wash the other day that also done an under body wash.

    now since driving away i have noticed a symbol on the display showing a kind of circle with 2 dots on each side?

    any ideas?

    you guys are good on here, so thanks in advance!

    ross.

  2. #2
    Regular Member john_k_sri's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Waterloo, Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI NAV XP

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 72K

    Default

    Front Brake Pad wear indicator? Or maybe the sensor for it is faulty?

  3. #3
    Regular Member Ademusic's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dunstable
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Is it like this symbol? If so then yes is the brake pad wear sensor. Check the brake pads to make sure they're not too low, could be a dodgy sensor, or water may have got into the sensor and may dry out. Try taking the car for a long run, it may clear the fault.

  4. #4
    Regular Member oldcommando's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thaknks guys yes it looks just like that. will sort it.

    cheers guys.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. strange heater fault
    By DAVIDD88 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 25th November 2012, 21:27
  2. Steering Wheel Fault Symbol ON !!
    By Bobarache in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 30th January 2011, 09:37
  3. strange symbol....
    By david.aka.judas in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 25th November 2010, 23:30
  4. Strange fault
    By Guyver1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 24th April 2009, 15:52
  5. Fault symbol after cambelt change
    By Harro in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 19th February 2008, 19:26

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •