User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: central screen problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    london
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default central screen problem

    Hi , i've been reading posts relating to my problem but i can't seem to find anybody that's had this problem.I have 2003 vectra 2.0 dti elite and my central display shows blank in the morning and it keeps reseting,it shuts down for a few seconds an it starts again,sometimes it starts blank again and other times is shows some information like outside temp and climate control settings and again it keeps reseting until all the information is displayed.It seems to take longer to come back to normal when it's cold outside.Even when its all come back to normal and i want to access the menu using the right stalk sometimes it just seems to freeze and resets again.I've had this problem for quite some time now but it got worse and worse as in it took more resets until it came back to normal.I called a mechanic and he put it on a tester an the fault reads as central screen not comunicating with other instruments.Sorry for the long post but i really am confused and dont know what to do.Thank you.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Aberdeen Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    think you have same porblem as me mate i still dont have a fix for it but it is definitely temperature related in some way as when outside temp is above 5 it works fine most of the time although i cant change the info but when below 5 it just resets itself constantly, let me know if you get a fix there is a mention of the relays being the problems. Take a look here,http://www.vectra-c.com/forum/showth...lay+unit+fault

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    london
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hi iam2103,i'll probably take it to a vauxhall specialist and if that dosen't work i'll have to take it to the dealer.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Aberdeen Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cool could you let me know what they say and if they can fix it, cheers!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new screen now screen wiper problem
    By kenno31 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2012, 12:34
  2. 3.2 Elite central screen problems
    By crucial in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 22
    Last Post: 31st December 2010, 13:02
  3. central screen price o3 elite
    By luc4$ in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 13th May 2010, 20:37
  4. 1.8i 16V T Reg Central Locking problem
    By Mytac in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 31st December 2008, 10:12
  5. Central locking problem
    By Hideous in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 17th June 2007, 11:29

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •