User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: signum 1.9cdti auto box prob

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    salisbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default signum 1.9cdti auto box prob

    hi guys just noticed this today while driving in traffic. i can pull away ok and the box then goes to second but seems, when it gets to about 2000 rpm as it goes to change up it seems to go into neutral for a second or two, the revs seem to go up about 500 rpm and then it finds the gear. only seems to do it when slow speed or low gear. any ideas?

  2. #2
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you checked the fluid or is it need of changing?
    Now I need a turbo to keep up!

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    salisbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    all looks ok it had a full gearbox service last sept by the last owner, gaskets, oil etc

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    estonia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    probably the valvebody in the transmission needs replacement. I´ve seen the same problem on saab 9-3 1,9TiD. new valvebody fixed it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. power steering signum prob
    By parky1 in forum Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 17th January 2012, 12:32
  2. vectra 1.9cdti starting prob
    By dickyblade in forum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 15th August 2011, 10:29
  3. clutch prob 1.9cdti
    By Dilly in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 26th June 2009, 09:10
  4. Signum boot access prob
    By Nosher in forum Troubleshooting
    Replies: 16
    Last Post: 3rd May 2009, 22:07
  5. Vectra 1.9CDTI 150 Auto v 2.2Direct Auto
    By mattr in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 18
    Last Post: 19th November 2007, 19:16

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •