User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Trip Computer / BC

  1. #1
    NIGHTCD
    Guest

    Default Trip Computer / BC

    Hello.

    i have recently bought my selv an Vectra C GTS 2.2 (2004).
    i have the buttons on the wiper stalk, but it seems that i do not got the Trip Computer / BC.

    Is there any chance that it might be able to program this with op-com, tech2 and so on?

    If not, what do i have to do to get this ?

  2. #2
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    what screen do you have? is it the small one with 2 buttons?

  3. #3
    NIGHTCD
    Guest

    Default

    no, is it the full screen.
    when i press the buttons it is displaying some menu where i can change the language, clock and so on..

    hope this explains it some better..
    if not i might get an picture..

  4. #4
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by NIGHTCD View Post
    no, is it the full screen.
    when i press the buttons it is displaying some menu where i can change the language, clock and so on..

    hope this explains it some better..
    if not i might get an picture..

    oh i see, is it the one that shows

    fuel left in miles
    mpg
    miles done
    live reading of mpg
    and so on?

  5. #5
    NIGHTCD
    Guest

    Default

    no it only shows an menu.. (i would call it an settings menu)

    if i have done it right.. (wich button do i press to get in here?)
    but i am after the things that you mentions here..

    like milage and so on :-)

  6. #6
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by NIGHTCD View Post
    no it only shows an menu.. (i would call it an settings menu)

    if i have done it right.. (wich button do i press to get in here?)
    but i am after the things that you mentions here..

    like milage and so on :-)

    i had this prob on my vec, on the stalk theres the 2 buttons you press to move up and down? have a mess behind those 2 buttons and theres a 3rd button scroll down to return and press the 3 button, hope this helps , let me know if you have solved it

  7. #7
    NIGHTCD
    Guest

    Default

    yes it is 2 buttons in the front an one in the back of the stalk..
    but it seems that it only display the one menu.. it's the same if i press the upper or lower button..

    but i can check again to se if there is any difference today..

    i will come back on this..
    thanks for your answers

  8. #8
    NIGHTCD
    Guest

    Default

    i do not know if the radio has something to do with this.. but my radio is the CDR2005

  9. #9
    Regular Member chris1804's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Sandwell
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by NIGHTCD View Post
    yes it is 2 buttons in the front an one in the back of the stalk..
    but it seems that it only display the one menu.. it's the same if i press the upper or lower button..

    but i can check again to se if there is any difference today..

    i will come back on this..
    thanks for your answers


    thats strange its only displays 1 menu, it should work tbh just scroll down to return (i think it is) and press the 3rd button, do you get your radio/date/temp info deplayed?

    i had a cdr2005 and mines ok ive even changed the stereo to a 2 din and it still works if you can take a video and put it on youtube then post the link on hereill try and help you more
    Last edited by chris1804; 17th April 2010 at 06:43.

  10. #10
    NIGHTCD
    Guest

    Default

    Here is some pictures of the display.


    this without the stereo on.


    this is with the stereo on


    this is the menu i get, it's the same wich buttons i press on the wiper stalk..

    any ideas ?
    is it possible to program with op-com or some utilities?
    to like this that have the Trip Computer ?
    Last edited by NIGHTCD; 17th April 2010 at 07:40.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. trip computer..
    By djdee in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 18th March 2011, 12:53
  2. Trip Computer
    By Matt Cutler in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2009, 22:27
  3. anyone added trip computer/board computer?
    By Craig1985 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 24th August 2008, 02:33
  4. trip computer
    By vectramad in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 22nd August 2008, 19:22
  5. Trip Computer even possible?
    By delete2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 1st August 2008, 01:00

Visitors found this page by searching for:

vectra c display

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •