User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Radio playing up

  1. #1
    Regular Member Cruize's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Radio playing up

    Hey all, Over the last 2 days my stereo has started bein a bit funny. It's the CD30 stereo and for some reason the FM has started mucking about. Yesterday I went to work and when i got on the car all I could hear was static. Every channel.. When I came home from work it was fine. Again today I went out and stereo was fine but when I went to come back it was static again....
    I tried turning ignition off locking up and starting up again but didn't do anything, switching the stereo on/off doesnt help. CD player etc still works fine, it's literally just the tuner.
    Any ideas whats going on here??

  2. #2
    Regular Member Exclusive BV's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    West Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Do u receive anything on AM?

  3. #3
    Regular Member Handyandy-UK's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Suffolk, Englandshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : BMW 525i

    Trim : SE Touring

    Engine : 3.0

    Year : 2007

    Default

    I'd be inclined to check the aerial connections both on the rear of the unit and at the underside of the roof mounted aerial.

  4. #4
    Regular Member Cruize's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No radio stations at all, all connections are fine. It's clear as day when it wants to work. Did it again earlier. But this time I pressed settings then turned it off. when I turned it back on it was fine.... No idea why it's playing up. Sometimes it doesnt want to but other times it works fine.. wierd. Just started happening yesterday morning. Nothing to spark it off, I havent played with anything, it just didnt work. Hopefully it wont make a habbit of this..

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Liss
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Astra (J) Sports Tourer

    Trim : SE

    Engine : 2.0CDTi 165bhp (S/S)

    Year : 2013

    Default

    I occasionally get a problem with my CD30. Sometimes when I turn the ignition on, the radio is very loud and distorted and muffled. exactly the same when switching to CD. I have to turn it off and leave it about 5-10 minutes and it's OK. Other times I have to leave it about an hour. I mentioned it when it went in for a service, but just my luck, it didn't play up then.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. been playing
    By don paul in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 7th January 2009, 00:15
  2. been playing
    By PeteRs in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 9
    Last Post: 11th February 2008, 15:54
  3. No one playing
    By Steel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 9th February 2008, 21:38
  4. I've been playing again...
    By nutron in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 43
    Last Post: 31st July 2006, 22:55

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •