User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Starting problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Starting problem

    Has anyone else experienced rough shakey start up on the 1.9 cdti insignia?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    West
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thought they were 2.0cdti ?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Can't say I have, the 1.8 petrol has an issue which the dealers should have fixed by now as there is a recall.
    Yes it is 2.0

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sorry had a blonde moment it is 2.0 cdti
    it is worse when stood overnight

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North East
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The 1.8 suffers from an issue where the oil drains back from the top of the engine when standing for a while, there is a dealer fix though.
    Not heard of something similar with the cdti and can't say that mine is any different after standing for a while, but at a guess it is probably something similar.

  6. #6
    Regular Member amos's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    s,wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I get it colder it is worst it sounds , it sounds like engine mount on driver side but high once it warms bit its gone in the frosty mornings it was bad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. starting problem
    By tiimi in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 11
    Last Post: 25th October 2012, 20:32
  2. HELP, starting problem
    By ChrisChristopher13 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 6
    Last Post: 9th April 2012, 08:38
  3. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40
  4. Starting problem
    By DerekFB in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 19th August 2008, 19:54
  5. starting problem
    By chunkster in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 16th March 2008, 13:09

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •