User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: rear wash not working

  1. #1
    Regular Member mel's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    tayside
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default rear wash not working

    anyone had a similar problem??? on a siggy facelift?


    rear wiper works and pump still works but there is no water coming through???

    jet is not blocked either ?? possible pipe blockage??


    there is no water leak either which rules out a burst pipe.........

  2. #2
    Regular Member Sean-2.2Direct's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Same here on a 05 Vec dont know whats wrong

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Aberdeen Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i have same problem also and front ones aint very powerful only half working it seems!

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Staffs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine does not work either, it is a 53 plate vectra hatchback. I've been told it is possibly a blocked pipe but not worth the cost to repair as all the roof lining has to come out!

  5. #5
    Regular Member Ademusic's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Dunstable
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like a blocked pipe. Gunge and Cr@p can build up in the bottom of the washer bottle, if the fluid gets low it can suck this stuff through and block the pipe. Don't know how to fix this though, hopefully someone else can be more helpful than me on this!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Signum rear wash squirty not working
    By lee gsi in forum Bodywork & Interior
    Replies: 9
    Last Post: 2nd December 2013, 22:03
  2. rear wash under aerial
    By vectragsi3.2 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 27
    Last Post: 23rd August 2008, 18:02
  3. Rear Wash Wiper Sprayer
    By David_SRi_2.2DTi in forum Bodywork & Interior
    Replies: 6
    Last Post: 23rd July 2007, 10:39
  4. Is it right to only have one rear fog light working ?
    By muffking in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 25
    Last Post: 29th December 2006, 15:55
  5. Help, my rear washer isn't working
    By danlat1415 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 9th July 2006, 10:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •