User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: cut out problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    milton keynes
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default cut out problem

    basically got a vec 2.2 direct petrol at work took it for a test drive and it decided to cut out tried to start it again but it just kept turning over, but you leave it a couple of minutes its starts so leave it running after about 30 seconds it cut out, so stuck it on diagnostics and * UNRECOGNISED FAULT *

    so has anybody else had this trouble or possibley an idea of what it is
    THANKS

  2. #2
    Full Member chrisvectra's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Are you VXR Enough
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : VXR8 6.0 muscle SRI ESTATE XP1

    Trim : VXR/ SRI ESTATE CDTI XP1

    Engine : 6.0 V8 Thunder

    Year : 2008

    Default

    2.2 direct?? dont they have fuel pump problems
    VXR IS FOR LIFE NOT JUST FOR THRILLS !



  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    salisbury
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    dont know if it is the same but had had a similar prob with an astra 1.7tdi van which cut out even while driving, engine light came on. stopped for a while then would work for various times and distance. rac where called and usual diagnostic, shrugged shoulders and blank look. fault code read fuel pump, injectors etc. thurned out to be the ignition module which is attached to the engine block, changed with a recon unit from bberemain prob sorted.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  3. 1 problem sorted and 1 more problem arises
    By bunsen1 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 4th April 2011, 13:03
  4. Bit of a problem, Need Help
    By vectrasri-j in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2010, 19:21
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •