User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Wahser bottle loom.

  1. #1
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Irmscher Elite

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Default Wahser bottle loom.

    Hi guys. Just wondering where the washer bottle sensor loom comes from. I have the washer bottle end but i'm getting no voltage or continuity through it. I'm presuming that it's not connected at the other end. Any ideas?

  2. #2
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    Ah sorry didn't realise you said the sensor, do you have BC?

  3. #3
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Irmscher Elite

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Default

    Quote Originally Posted by john.robertson2 View Post
    Ah sorry didn't realise you said the sensor, do you have BC?
    Waiting to have BC enabled (tech2) might that be the problem?

  4. #4
    Ex-Staff Full Member John LE's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Forfar, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Facelift Insignia/Corsa D

    Trim : LE/VXR

    Engine : 2.0 cdti/1.6 Turbo

    Year : 13/07

    Default

    I think it may, the car doesn't know its there so it won't be utilising it yet

  5. #5
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Irmscher Elite

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Default

    Cool. I'm currently in talks with Signum Dek about sorting it for me. I am still getting a washer error message on the GID though. Ta for the help

  6. #6
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    Have you put in the sensor?

  7. #7
    Regular Member BigWilko's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Barnsley
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Irmscher Elite

    Engine : 3.0 CDTI

    Year : 2005

    Default

    Quote Originally Posted by kenp View Post
    Have you put in the sensor?
    No mate, i haven't got one. i've just upgraded to GID. i shorted out the connector though and it didn't have the desired effect.

  8. #8
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    it should have... hummm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What is this bottle for???
    By SlowCoach in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 12
    Last Post: 15th October 2012, 09:13
  2. Quadlock Extension Loom or ISO2Car loom
    By DanR in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 7th May 2010, 15:59
  3. Rubbish basic Loom to higher spec loom?
    By redraptor_141 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 21
    Last Post: 5th May 2009, 21:58
  4. Head lamp wahser ???
    By craig-k in forum Styling
    Replies: 2
    Last Post: 25th January 2009, 16:11
  5. washer bottle
    By decks in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 22nd January 2009, 18:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •