User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Alarm system

  1. #1
    Regular Member steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Alarm system

    Still have the check safegaurd on my car. Changed the ultrasonics. checked fuses and all connections look ok on board behind glove box. Had it on the tech2 when getting some other work done last week and the lad tested button etc which works and alarm works when doors open manually but ultrasonics dont. Tech2 said no connection to datalink. Any ideas


    Ta

    steve

  2. #2
    Regular Member steve's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bump

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    West Yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had the same message and it turned out to be the rear window foil.

  4. #4
    Regular Member denzilbud's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    cambridge
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i have the same problem and i was told it was down to faulty window switches

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Adding to the alarm system
    By lizard in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 21st April 2011, 18:34
  2. Alarm System
    By tolly in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 18th April 2011, 20:56
  3. alarm system
    By andyd in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 30th November 2008, 11:47
  4. Alarm system
    By RoddyKFC in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 25th June 2007, 19:44
  5. Alarm System
    By mjhayward in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 15th June 2005, 10:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •