User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Cd30 - Cd30 Mp3

  1. #1
    Regular Member installer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Cd30 - Cd30 Mp3

    How do you tell difference,apart from putting MP3 disc in?I have the audio manual for it but all it says is "CD30 CD30 MP3" , no reference to distinqushing the two.

  2. #2
    Regular Member Jamie's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Worcestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Should say on the front of it.

  3. #3
    Regular Member installer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Jamie1979
    Should say on the front of it.

    i did think of this but the manual doesn`t show in any diagram any differences.
    Does anyone have a " CD 30 MP3" to compare?

  4. #4
    Regular Member Tim2100's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Walsall
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Why not just burn a MP3 cd and try it, you may be suprised!

  5. #5
    Regular Member Damian's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Market Drayton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The simplest way is as follows

    The MP£ version of the CD30 has it written on the top right of the stereo as you look at it. I.e.

    "CD 30 MP3"

    I assume the non MP3 version just says "CD 30"

    I have the MP3 version in my car

    Cheers

    Damian

  6. #6
    Regular Member installer's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Nottingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Damian
    The simplest way is as follows

    The MP£ version of the CD30 has it written on the top right of the stereo as you look at it. I.e.

    "CD 30 MP3"

    I assume the non MP3 version just says "CD 30"

    I have the MP3 version in my car

    Cheers

    Damian
    spot on that.
    mine says "CD30" thats all
    thought would be simple as that but was just hoping might be an MP3 player.

    ta very much

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Doesn't the MP3 one only come with the twin audio option?

  8. #8
    Regular Member Damian's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Market Drayton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I think you can get the MP3 unit on it's own.

    However when I bought my SRi I wanted the Twin Audio, it had an * next to it in the brochure and when yo uread the notes at the bottom it said that the CD30 would be upgraded to the CD30 MP3 to allow the twin audio to be installed

  9. #9
    Regular Member Tim2100's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Walsall
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    We have just ordered a new Astra for mrs 2100.

    You can get CD30 MP3 as an upgrade without the twin audio thingy.
    Cost about £75 as a factory fit upgrade.

    Tim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fitting Parrot MKi9200- Can it run through CD30 aux?(does CD30 even have aux!?)
    By dibble750 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 18th January 2013, 02:20
  2. Quick CD30 to CD30 MP3 question
    By Chip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2012, 00:47
  3. Cd30 & bid
    By KyleSxi in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 25th April 2012, 15:50
  4. CD30 to CD30 MP3 Conversion
    By yysnet in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2010, 00:20
  5. Replacing CD30 with CD30 MP3
    By Marky in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 15th August 2007, 13:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •